English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Τι θέλω,τι κάνω ;



Έχεις νιώσει ποτέ τον εσωτερικό σου κόσμο πιο μπερδεμένο απο ποτέ;Να επηρεάζεσαι απο μικρές καταστάσεις,να νιώθεις ευάλωτος και να αλλάζεις κάθε προηγούμενη σου άποψη.Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει και απο τι προκαλείται.Ίσως είναι αυτό που λένε ''Ράγισε το γυαλί και δεν ξανακολλάει'' ή ''Κάτι έσπασε μέσα μου'' ή τελοσπάντων κάτι παρεμφερές.Είμαι τόσο αμφιταλαντευόμενη για την συγκεκριμένη ανάρτηση που δεν ξέρω κάν τι τίτλο να της δώσω!Πρέπει να βάζουμε τα συναισθήματα μας σε μία σειρά,να τα διαχωρίζουμε σε αυτά που μας κάνουν καλό και σε αυτά που δεν μας κάνουν.Κι αν καμιά φορά κάνουμε κάτι χωρίς λόγο;Αν ο εγκέφαλος μας έχει πείσει απλά το σώμα μας για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης πράξης η οποία εγκεφαλικά μας είναι ανούσια;Τουλάχιστον ας το ανακαλύπτουμε πριν να ναι αργά....

3 σχόλια:

  1. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Βρίσκομαι σε μια τέτοια φάση περίπου απο την αρχή της φετινής χρονιάς... Απλά ελπίζω ότι είναι κάτι περαστικό. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί θα την βρώ τελικά την απάντηση σωστά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι τουλάχιστον να την βρούμε σύντομα την απάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγω εχω βρεθει πολλες φορες σε τετοια περιπτωση. Το συναισθημα και η λογικη απεχουν πολλες φορες απεχουν μιλια μακρια. Αυτα τα 2 τα σκεφτομαστε και γινεται μετα ενα μπαχαλο. Η απαντηση που μπορεις να βρεις ειναι να καταφερεις να ξεχωρισεις αυτα τα 2 και να βρεις το σωστο. Δεν ειναι ομως καθολου ευκολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή