English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Επαγγελματικο-bertheway ανησυχίες !














H ώρα είναι 2:03 το βράδυ(ή καλύτερα το πρωί θα λέγαμε αλλά τελοσπάντων).Υποσχέθηκα στην
κολλητή μου απόψε να κοιμηθώ νωρίς με απώτερο σκοπό αύριο το τηλεφώνημά της να με
ξυπνήσει,χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες..Παρόλα αυτά εγώ δεν δίστασα να μπώ fb κανονικότατα αν και offline χαχαχα και να το παίξω ήδη κοιμησμένη ενώ τριγυρνάω στα σοκάκια του διαδικτύου!Χμμ.Θα θελα να μιλήσω λοιπόν για ένα πολύ σημαντικό θέμα που με βασανίζει σήμερα απο το πρωί-εκτός του πόσες θερμίδες έχει ένα κομμάτι lemon pie-σκεφτόμουν που λέτε οτι πρέπει όσο είναι καιρός να αποφασίσω τι θα κάνω στα επόμενα χρόνια ως προς τον επαγγελματικό και φοιτητικό τομέα!Σκέφτηκα λοιπόν οτι δεν μου αρκεί η σχολή στην οποία φοιτώ(είμαι φοιτήτρια της Κοινωνικής Θεολογίας !! )και πως θα ήταν πολύ καλή ιδέα να απευθυνθώ και σε κάποιο ιδιωτικό/δημόσιο ΙΕΚ με σκοπό να ασχοληθώ με τον διακαή πόθο που έχω απο πολυυυυύ μικρή,να γίνω νηπιαγωγός/βρεφονηπιοκόμος η τέλοςσπαντων κάτι τέτοιο!Το μυαλό μου όμως ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΑΙ από
επαγγελματικού τύπου σκέψεις καθώς υπάρχουν κι άλλοι τομείς οι οποίοι με ενδιαφέρουν αρκετά και
που πιστεύω έχω πολύ ταλέντο(το ψώνιο μεσα μου που λένε!).Θα γινόμουν ένας απίστευτος φωτογράφος και θα πραγματοποιούσα το όνειρο μου να εργαστώ ως fashion photographer#ω θεέ τι συγκίνηση !Θα μπορούσα να ασχοληθώ με τον κινηματογράφο καθώς θεωρώ πως το δαιμόνιο μυαλό που βρίσκεται κάτω απο αυτό το καστανόξανθο κεφαλάκι έχει αρκετά φόντα-ναι φόντα!καλά ακούσατε!-για να γίνει ένας εκπληκτικός σεναριογράφος!Πέρα απο όλα αυτά φυσικά θα μπορούσα να γίνω και συγγραφέας!Βασικά υπάρχουν κάποια ακόμα φιλόδοξα επαγγέλματα που θεωρώ πως θα έφτανα ψηλά..Δεν ξέρω τι με έπιασε βραδυάτικα,οποιοσδήποτε διαβάζει αυτές τις γραμμές θα με περάσει για ψωνισμένο πλασματάκι!Anyway επειδή οι φωτογράφοι/σεναριογράφοι/συγγραφείς/νηπιαγωγοί/κοινωνικοί θεολόγοι χρειάζονται και λίγη ξεκούραση (γιατί το σχέδιο κατάκτησης του κόσμου βρίσκεται στα σκαριά) πάω για νανάκια.Καληνύχταααα!#ο οίστρος μόλις έλαβε τέλος!Κοιμηθήτε ήρεμοι !

3 σχόλια:

  1. Αυτο που πρεπει να κανουμε στη ζωη μας ειναι να κανουμε αυτο που γουσταρουμε (ασχετα στις περισσοτερες φορες με τι συνεπειες εχουμε να κανουμε)

    Να χαιρομαστε τη ζωη να χαμογελαμε και παντα να κανουμε αυτο που θελουμε! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν στ' αλήθεια θες να ασχοληθείς με τη συγγραφή Άνια, καλά θα κάνεις. είναι επικίνδυνο για τον κόσμο το πόσο βαριέται πλέον να διαβάσει.

    αν μέσα στην καρδιά σου υπάρχει έστω και μια μικρή ανάγκη για να γράψεις, κάν' το. κι αν όντως "το 'χεις", θα το καταλάβεις κάποια στιγμή. μη διστάσεις να το δοκιμάσεις όμως :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή