English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Πές μου τι καφέ πίνεις,να σου πώ ποιός είσαι!




Σκεφτήκατε ποτέ οτι ο καθένας απο εμάς επιλέγει τον καφέ που θα πιεί,με βάση κριτήρια που αποκαλύπτουν ακόμα και πτυχές της ψυχολογίας του;Γιατί επιλέγεται να πιείτε έναν αχνιστό γαλλικό καφέ και όχι ένα φραπέ γλυκό με γάλα;

Καφές no1:Γαλλικός(καφές φίλτρου)
Είστε μια δυναμική προσωπικότητα που επιθυμέι το ''κάτι'' παραπάνω.Σας αρέσει η ζωή σας να περιλαμβάνει μικρές πολυτέλειες.Ο ζεστός γαλλικός καφές καλύπτει κάθε σας επιθυμία όσον αφορά το πως θα ξεκινήσετε την μέρα σας.Τα διαφορετικά αρώματα που μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο σας συναρπάζουν,καθώς πραγματοποιήτε μικρές αλλαγές απαλάσσοντάς σας απο τον φόβο να βαρεθείτε τα ίδια και τα ίδια.Συνήθως ο καφές σας πίνεται με συνοδεία απο κάποιο κουλουράκι,βούτημα ή οτιδήποτε παρεμφερές ενώ στην συνέχεια της ημέρας σας με ευχαρίστηση θα πίνατε άλλο ένα φλιτζάνι!

Καφές no2:Φραπέ
Δεν είναι τυχαίο που το πασίγνωστο ''φραπόγαλο'' πρωταγωνιστεί σε διαφημίσεις και σειρές,ως η αγαπημένη πρωινή παρέα του φοιτητή.Αυτό φυσικά δεν συμβαίνει μόνο σε αυτά αλλά και στην πραγματικότητα καθώς είναι δύσκολη ζωή του μαθητή/φοιτητή και πώς να ανοίξει τα μάτια του χωρίς μια γερή ρουφηξιά φραπεδοκαφείνης;Αν προτιμάτε τον συγκεκριμένο καφέ σας αρέσουν οι χαλαρές καταστάσεις στη ζωή σας.Αποφεύγεται το άγχος,τη βιασύνη και γενικότερα οτιδήποτε χαρακτηρίζει την συνηθή καθημερινότητα ενός εργαζόμενου.Δεν θα ξεκινήσετε απο την δουλειά, αν στο ποτήρι σας δεν έχει μέινει μονάχα ο αφρός.

Καφές no3:Nes cafe
Ο ζεστός κλασσικός καφές.Η προβολή του ξεκινά με τα πρώτα κρύα,δίνοντας το παρόν στις διαφημίσεις σε κάθε παρέα που έχει γυρίσει κεφάτη απο το πρωινό της snowboarding.Είστε κάτι ανάμεσα σε γαλλικού και φραπέ.Δεν θέλετε ούτε τα πολλά,ούτε τα λίγα.Σας αρκεί ένα ικανοποιητικό κύμα καφείνης στον ουρανίσκο με άμεσο σκοπό την αφύπνιση του εγκεφάλου σας.

Καφές no3:Ελληνικός
Ο ελληνικός ή αλλιώς ''τούρκικος'' καφές είναι ότι προτιμάτε;Ανήκεται στους παραδοσιακού τύπους που δεν θα χαραμίσουν ποτέ τον διαχρονικό παραδοσιακό ελληνικό για έναν φρέντο καπουτσίνο γλυκό  με κανέλα(αχ!).Με καιμάκι η χωρίς θα απολαύσετε τον καφέ σας με τη συνοδεία ενός ποτηριού νερό και 2-3 κουλουράκια χωρίς πολλές γεύσεις και αρώματα.Σε συγκεκριμένα καφενεία όπου το ψήσιμο του καφέ πραγματοποιείται ακόμα σε άμμο,η γεύση και η υφή του θα είναι ακόμα πιο παραδοσιακή.

3 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον η ανάρτησή σου αλλά δεν περιέχει το φρέντο εσπρέσο που μου αρέσει να πίνω. Λατρεύω τον καφέ. Είχα φτάσει κάποια στιγμή να πίνω 9 με 10 καφέδες την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή