English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Who cares about heart?



Κι όμως,όσο κι αν δεν θές να το πιστέψεις έρχεται η ώρα που όλα παίρνουν το δρόμο τους.Τι κι αν δεν είπες ποτέ αυτά που ένιωθες,τι κι αν δεν έκανες ποτέ αυτά που πραγματικα ήθελες,τι κι αν οι καταστάσεις δεν ήταν αυτό που είχες σχεδιάσει στο μυαλό σου.Η λογική σε κρατάει σφιχτά απο το χέρι και σου δείχνει τον δρόμο μπροστά σου.Δεν επιτρέπονται παραστρατήματα.Η καρδιά σου κρατάει το χέρι ελαφρά δίνοντας σου μία ανεξήγητη ελευθερία.Πρέπει να αφεθείς,να χαλαρώσεις...Για να καταλάβεις τι πραγματικά θέλει...Μπορεί η επιλογή σου επιφανειακά να έχει 20 αρνητικά και ένα θετικό...Μπορεί να έχει τις χειρότερες συνέπειες...Δεν παύει όμως να είναι αληθινή.Αν οι άνθρωποι επέλεγαν να κινηθούν με τη δύναμη του συναισθήματος τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά όχι μόνο στις σκέψεις αλλά και στον κόσμο.

2 σχόλια:

  1. Θα έλεγα πως θα ήταν καλύτερα, να επηρεαζόταν κανείς τόσο απο τη λογική, όσο κι απ'το συναίσθημα..
    Το να είσαι ένας ψυχρός ορθολογιστής είναι ακραίο, έτσι και το να επιλέγεις τα πάντα με τη δύναμη του συναισθήματος σε τοποθετεί στο άλλο άκρο..
    Μια μέση λύση (όσο γίνεται δηλαδή..) πιστεύω είναι η καλύτερη οδός.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ και γω! Το να μπορείς να κρατήσεις μια ισορροπία είναι το σημαντικότερο. Βέβαια για να σου πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν προσωπικά καταφέρνω να κρατήσω αυτή την ισορροπία. :P

    Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή